'Feyenoord haalt verhuurde 'Karsdorp-opvolger' terug naar De Kuip'

'Feyenoord haalt verhuurde 'Karsdorp-opvolger' terug naar De Kuip'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 12:40ma 06-04-2020 om 12:40

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 12:54ma 06-04-2020 om 12:54

Bart Nieuwkoop krijgt in de voorbereiding op volgend seizoen een nieuwe kans van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad meldt dat de 24-jarige rechtsback, dit seizoen verhuurd aan Willem II, wordt teruggehaald door de Rotterdammers.

Nieuwkoop kreeg vorig jaar te horen dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe club en koos voor Willem II. Bij de nummer vijf van de Eredivisie is de gehuurde vleugelverdediger een vaste waarde. Omdat Rick Karsdorp niet bij Feyenoord lijkt te blijven, krijgt Nieuwkoop volgens het Algemeen Dagblad een nieuwe kans in De Kuip. Volgend seizoen moet hij vermoedelijk met Lutsharel Geertruide uitvechten wie de vaste rechtsback van Feyenoord wordt.

Nieuwkoop heeft bij Feyenoord contract tot de zomer van 2021. In het seizoen 2016/2017 brak de vleugelverdediger door en in de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo stond hij zelfs in de basis. Door blessures stagneerde zijn ontwikkeling echter. In de voorbije twee seizoenen stond Nieuwkoop nog maar vijftien keer in de basis van Feyenoord. Karsdorp, de huidige rechtsback van Feyenoord, keert aan het einde van het seizoen zo goed als zeker terug naar AS Roma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Nieuwkoop een goede speler voor Feyenoord?

(1656 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws