ADO shopt bij AZ en Maccabi Petah Tikva en herenigt broers in Den Haag

ADO shopt bij AZ en Maccabi Petah Tikva en herenigt broers in Den Haag

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 16:32ma 06-04-2020 om 16:32

ADO Den Haag heeft de gebroeders Michael en Jonathan Mulder voor komend seizoen vastgelegd. Beide spelers, die jeugdinternationals van Israël zijn, tekenen een contract voor één seizoen met een optie voor nog twee jaar, zo bevestigt zaakwaarnemer Stefano van Delden aan ELF.

Michael Mulder is met negentien jaar de oudste van de twee en is een defensieve middenvelder. Hij komt over van het Israëlische Maccabi Petah Tikva, waar hij in de O19 speelde. Eerder kwam hij uit voor FC Utrecht O19 en de amateurs van AFC. Ook was hij in de jeugd van Maccabi Tel Aviv actief.

Ook de achttienjarige Jonathan is een middenvelder. Hij verruilt de jeugdopleiding van AZ voor ADO. Net als zijn broer speelde hij eerder in de jeugd van AFC. Beide spelers zijn in Nederland geboren, maar vertrokken al op jonge leeftijd met hun familie naar Israël. Daardoor beschikken ze over de dubbele nationaliteit. De gebroeders Mulder sluiten in eerste instantie aan bij Jong ADO.

De Haagse eredivisionist meldt dat jeugdspeler Youri Schoonderwaldt zijn eerste profcontract heeft getekend. De twintigjarige doelman ligt nu tot medio 2022 vast in het Cars Jeans Stadion, met een optie voor een extra seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws