Van Dijk lijkt niet aan vertrek te denken: 'Ik wil een Liverpool-legende worden'

Van Dijk lijkt niet aan vertrek te denken: 'Ik wil een Liverpool-legende worden'

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 17:14ma 06-04-2020 om 17:14

Virgil van Dijk lijkt voorlopig geen aanstalten te maken om Liverpool te verlaten. De aanvoerder van het Nederlands elftal wil zelfs na zijn spelerscarrière terugkeren bij de Premier League-koploper.

Van Dijk krijgt in een interview met Diario Sport de vraag hoe hij herinnerd wil worden. "Als een Liverpool-legende", luidt het stellige antwoord van de 28-jarige topverdediger. "Ik wil hier ongelooflijke dingen bereiken. We hebben een fantastisch team, er ontbreekt helemaal niets. We hebben alle middelen om te blijven winnen."

"We hebben een manager (Jürgen Klopp, red.) waarmee we ons vereenzelvigen, een veelzijdige selectie, een manier van spelen die veel succes oplevert en het stadion en de fans hebben ook hun aandeel", somt Van Dijk op. "Ja, ik wil graag één van die spelers zijn die terugkeren op Anfield na hun carrière. Ik zie de legendes bij thuisduels en voel mij onderdeel van een heel grote familie."

Van Dijk speelt sinds begin 2018 voor The Reds, die hem voor zo'n 85 miljoen euro overnamen van Southampton. Hij won vorig seizoen de Champions League met de club. Deze jaargang stak Liverpool er met kop en schouders bovenuit in de Premier League, voordat het coronavirus roet in het eten gooide.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws