Willem ll dreigt uitblinker te verliezen: Wordt dus heel lastig

Willem ll dreigt uitblinker te verliezen: "Wordt dus heel lastig"

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 17:33di 07-04-2020 om 17:33

Harald Wapenaar heeft zijn contract bij Willem ll verlengd. De keeperstrainer ligt nu tot 2021 vast in Tilburg, zo wordt via de officiële kanalen duidelijk.

Wapenaar werd in 2016 aangesteld als keeperstrainer. "Dat ik voor mijn vijfde seizoen bij Willem II ga, zegt natuurlijk hoezeer ik het naar mijn zin heb bij deze club. Ik werk iedere dag met goede en talentvolle keepers en ben blij dat ik jongens als Mattijs, Timon en Michael hun Eredivisie-debuut heb zien maken", doelt Wapenaar op de clubsite op Branderhorst, Wellenreuther en Woud.

"Willem II is een club die zich sportief en qua organisatie continu verbetert en waar de rek nog lang niet uit is. Daarom zet ik graag mijn handtekening onder nog een jaar", beargumenteert Wapenaar. 

Wapenaar gaat voor zijn vijfde seizoen en weet dat er mogelijk iets gaat veranderen bij Willem ll. Hij doelt op de uitblinkende Wellenreuther. "De club heeft pogingen gedaan om hem langer vast te leggen. Maar hij is aan het einde van het seizoen transfervrij. Dat wordt dus heel lastig", zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Wapenaar denkt dat hij Wellenreuther nog het een en ander zou kunnen leren. "Maar als die besluit ergens anders te gaan keepen, dan zal de club een keuze moeten maken", zegt de keeperstrainer. Die vindt het achteraf jammer dat Michael Woud niet een half seizoen is verhuurd. ,,Willem II moet bepalen of het opnieuw een heel jonge keeper een kans gaat geven. Woud heeft zeker de potentie. Het is van belang dat hij dat in een reeks van wedstrijden kan laten zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wellenreuther is goed genoeg voor de (sub)top van de Eredivisie

(572 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws