Bayer Leverkusen van Bosz presenteert nieuwe speler: We zijn erg blij

Bayer Leverkusen van Bosz presenteert nieuwe speler: "We zijn erg blij"

08-04-2020 13:30
10

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz (foto) heeft tijdens de coronacrisis een versterking voor volgend seizoen gepresenteerd. Doelman Lennart Grill komt over van 1. FC Kaiserslautern en tekent in Leverkusen tot de zomer van 2024.

Grill (21) is vanaf vorig seizoen basisspeler bij Kaiserslautern, dat momenteel op de veertiende plek staat in de 3. Bundesliga. Hij heeft daar de interesse gewekt van Leverkusen, dat hem langdurig heeft vastgelegd. Grill speelt ook in Duitsland O21 en doorliep alle jeugdelftallen.

"Met Lennart Grill hebben we een zeer interessante en erg getalenteerde doelman gehaald", zegt technisch directeur Simon Rolfes op de clubsite van Leverkusen. "Dit is een transfer voor de toekomst. Lennart kan zich hier goed ontwikkelen. We zijn erg blij dat we hem hebben kunnen overtuigen."

Grill komt zelf ook aan het woord. "Dit is een grote stap naar een Duitse topclub. Ik heb veel wedstrijden van Leverkusen gezien tot het seizoen werd beëindigd. Ik hou erg van de manier waarop de club speelt. Bayer Leverkusen is een club met internationale standaarden en ik ben blij dat ik er snel onderdeel van uit zal maken."