'Mitroglou zei: ik zit hier zes maanden en jij bent de eerste die mijn shirt wil'

'Mitroglou zei: ik zit hier zes maanden en jij bent de eerste die mijn shirt wil'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 16:42do 09-04-2020 om 16:42

Laatste update: donderdag 9 april 2020 om 18:05do 09-04-2020 om 18:05

PSV-huurling Kostas Mitroglou staat sinds 2017 onder contract bij Olympique Marseille, maar blijkt niet de meest populaire speler op de Franse velden te zijn. De 32-jarige Griek speelt de hoofdrol in een anekdote van de Franse Canal Plus-analist Laurent Paganelli.

De oud-speler van onder Saint-Étienne en SC Toulon vertelt over de verjaardag van zijn zoon. "Normaal gesproken vraagt hij me niet om shirtjes, maar ditmaal deed hij dat wel. Hij wilde graag het shirt van Mitroglou hebben voor zijn verjaardag", laat hij weten in France Football.

Paganelli kwam vervolgens in contact met de toenmalige Olympique Marseille-spits. "Ik trof hem na een wedstrijd en toen vroeg ik of ik zijn shirt mocht hebben. Hij keek me aan en zei: ik zit hier nu alweer zes maanden en jij bent de eerste die me om mijn shirt vraagt..."

Mitroglou verruilde Benfica in 2017 voor L'OM en kwam sindsdien tot zestien officiële doelpunten in vijftig wedstrijden. De Fransen leenden hem vorig seizoen uit aan Galatasaray en stalden hem in augustus bij PSV: Mitroglou heeft tot dusver drie keer gescoord in de Eredivisie, de Europa League-voorrondes en de KNVB Beker.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws