'Temperamentvolle' Martínez zwaar teleurgesteld na debuut: Ja, ik was boos

'Temperamentvolle' Martínez zwaar teleurgesteld na debuut: "Ja, ik was boos"

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 07:29vr 10-04-2020 om 07:29

Laatste update: vrijdag 10 april 2020 om 07:44vr 10-04-2020 om 07:44

Lisandro Martínez hoopt snel weer opgeroepen te worden voor de nationale ploeg van Argentinië. Ondanks zijn opmars bij Ajax bleef het vooralsnog bij één interland in maart 2019 - en dat verliep erg stroef.

Martínez debuteerde een jaar geleden in de vriendschappelijke interland tussen Argentinié en Venezuela (3-1). Bondscoach Lionel Scaloni had na 45 minuten echter genoeg gezien en wisselde de verdediger, die afgelopen zomer transfereerde van Defensa y Justicia naar Ajax. Dat viel slecht bij Martínez.

"Ik heb sindsdien geen contact meer gehad met Scaloni", vertelt Martínez, die wel een vaste waarde is bij Argentinië O23, aan het radioprogramma Cómo Te Va. "Het nationale team is gegroeid onder deze bondscoach, dat kan iedereen zien. We vormen een sterk en hecht team met veel individuele kwaliteiten."

In Argentinië is men de woede bij Martínez echter niet vergeten. "Ja, ik was boos om het feit dat ik halverwege werd gewisseld, maar het is een beslissing van de trainer en die moet je respecteren. Ik ben een speler met temperament en was pissig, maar geeft me alleen maar motivatie om beter te worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoort Martínez in het Argentijnse elftal te staan?

(1142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws