Mooie anekdote Van der Meyde: 'Zlatan wilde Mido's auto lenen voor een date'

Mooie anekdote Van der Meyde: 'Zlatan wilde Mido's auto lenen voor een date'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 12:44vr 10-04-2020 om 12:44

Laatste update: vrijdag 10 april 2020 om 12:47vr 10-04-2020 om 12:47

Andy van der Meyde krijgt nog steeds een glimlach op zijn gezicht als hij praat over Zlatan Ibrahimovic en Ahmed Hussein Abdelhamid Hossam, beter bekend als Mido. De drie speelden zo'n vijftien jaar geleden in één team bij Ajax.

Dat leidde tot de meest gekke situaties, laat Van der Meyde weten aan VoetbalPrimeur. Zo vertelt de oud-speler van Ajax, Internazionale en het Nederlands elftal over de keer dat Mido een date van Ibrahimovic verpestte.

"Mido had een BMW Z8, zo'n James Bond-auto. En Zlatan had een Mitsubishi van de club. Nou, hij wilde de auto van Mido wel een keer lenen, omdat hij een date had", grijnst Van der Meyde. De twee aanvallers wisselden hun autosleutels, maar per toeval zag Mido die avond zijn auto staan. "Hij liep naar binnen, gaf Zlatan zijn Mitsubishi-sleutels terug en reed weg."

Van der Meyde komt niet meer bij. "Dan sta je ook voor lul!" Met een knipoog: "Dat vrouwtje stond zo op en ging gelijk met Mido mee. Het was altijd genieten en lachen met die jongens. We hadden echt een goede band."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws