Verweij reageert op Tagliafico-gerucht: 'Nagevraagd bij zaakwaarnemer'

Verweij reageert op Tagliafico-gerucht: 'Nagevraagd bij zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2020 om 17:25vr 10-04-2020 om 17:25

Laatste update: vrijdag 10 april 2020 om 17:46vr 10-04-2020 om 17:46

Mike Verweij van De Telegraaf spreekt tegen dat Nicolas Tagliafico al rond is met een andere club. Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International had die geluiden opgevangen. Verweij sprak naar eigen zeggen met de zaakwaarnemer van Tagliafico, Ricardo Schlieper.

"Er gaat het gerucht dat hij al rond zou zijn met een nieuwe club. Dat heb ik voor de zekerheid even nagetrokken bij zijn zaakwaarnemer in Argentinië. Volgens hem is daar absoluut geen sprake van", zegt Verweij in de podcast van De Telegraaf.

"Er wordt wel veel naar hem geïnformeerd, maar clubs zijn nu heel afwachtend en moeten kijken naar wat er financieel allemaal mogelijk is. Dat Tagliafico in de belangstelling staat van veel clubs staat vast. De kans dat hij vertrekt is groot, maar hij is nog niet rond met een club", vervolgt Verweij.

AZ'er Owen Wijndal wordt genoemd als mogelijke opvolger van Tagliafico bij Ajax. "Overmars heeft vorig jaar al gezegd dat dat een heel interessante speler is, maar waarschijnlijk ook een heel dure speler", zegt Verweij daarover. "AZ heeft al aangegeven liever niet te verkopen aan Ajax. Als Ajax hem wil hebben moeten ze of heel diep in de buidel tasten of een heel goed gesprek aangaan met Robert Eenhoorn en Max Huiberts (directie AZ, red.) over de compensatie voor het beëindigen van deze competitie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Tagliafico na dit seizoen weg bij Ajax?

(2190 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws