'De geluiden zijn dat Tagliafico al onderdak heeft gevonden'

'De geluiden zijn dat Tagliafico al onderdak heeft gevonden'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 20:29do 09-04-2020 om 20:29

Nicolas Tagliafico sprak onlangs in Argentijnse media de wens uit om Ajax na 2,5 jaar te verlaten. De linksback schijnt zelfs al onderdak te hebben. Die geluiden hebben Voetbal International-journalisten Marco Timmer en Martijn Krabbendam opgevangen. 

Om welke club het gaat is niet bekend, maar Tagliafico is wel in verband gebracht met Chelsea en Manchester City. "Die kans is heel groot", reageert Timmer in de Youtube Q&A van VI op de vraag of Tagliafico vertrekt. "Door de coronacrisis ligt de transfermarkt op z'n gat en verwacht men dat de verwachte leegloop bij Ajax uit zal blijven."

"Ziyech is weg, maar iedereen verwacht dat ook Van de Beek, Neres, Tagliafico Onana en misschien Dest vertrekken. Die leegloop zal wel uitblijven. Maar Tagliafico is een van de twee waarvan ik verwacht dat hij gaat", vervolgt Timmer.

"De geluiden zijn dat hij al ergens onderdak heeft gevonden. Dat moeten we nog maar even afwachten", zegt Timmer, die ziet dat ook Krabbendam dat vernomen heeft. "Hoe of wat, dat zal snel bekend worden. Ik verwacht dat Onana en Tagliafico gaan. Van de Beek is afwachten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws