Huntelaar in het ongewisse: 'Hij is Plan B, stuit hem een beetje tegen de borst'

Huntelaar in het ongewisse: 'Hij is Plan B, stuit hem een beetje tegen de borst'

Gepubliceerd: donderdag 9 april 2020 om 18:43do 09-04-2020 om 18:43

Waar de toekomst Klaas-Jan Huntelaar ligt, moet de komende maanden blijken. Het aflopende contract van de 36-jarige spits is formeel opgezegd: Huntelaar zelf staat open voor zowel een langer verblijf als een transfer naar een andere club, liet hij onlangs al eens weten.

Telegraaf-journalist Mike Verweij meldde onlangs dat Ajax hem langer wilde behouden, mits hij akkoord zou gaan met zijn salaris. "Alleen, hij is Plan B. En dat is wat hem een beetje tegen de borst stuit", voegt collega-clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International toe in een YouTube-Q&A van zijn werkgever.

Dusan Tadic is vooralsnog de eerste spits van Ajax, terwijl jongelingen Lassina Traoré en Brian Brobbey nadrukkelijk aan de poort rammelen. "Wat dat betreft kan ik me voorstellen dat Ajax een keer zegt: we willen de talenten steeds meer een kans geven", stelt Timmer.

Huntelaar is echter nog lang niet versleten en zou nog een jaartje mee kunnen, heeft ook de journalist gezien dit seizoen. "Hij is heel gretig, hij wil heel graag. Je ziet het er ook vanaf spatten, als hij het veld op komt. Dan zie je nog een jonge Huntelaar."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Ajax door met Huntelaar?

(5636 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws