Tagliafico klaar voor vertrek bij Ajax: Ik wil graag de sprong maken

Tagliafico klaar voor vertrek bij Ajax: "Ik wil graag de sprong maken"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 11:27ma 30-03-2020 om 11:27

Laatste update: maandag 30 maart 2020 om 11:39ma 30-03-2020 om 11:39

Nicolas Tagliafico voelt zich klaar voor de volgende stap in zijn carrière. De linksback van Ajax overweegt om op korte termijn 'de sprong binnen Europa' te maken.

Dat zegt de Argentijn in gesprek met Olé. "Als er een club komt die bij mij past en een bod neerlegt dat voor Ajax economisch interessant is, zou ik graag een sprong willen maken", aldus Tagliafico. "Ik word 28 in augustus. Het zou een erg mooie tijd zijn om de volgende stap binnen Europa te maken. Dat kan dus op korte termijn een doel worden."

Tagliafico hoopt voor die tijd nog een prijs te kunnen winnen met Ajax, al is nog niet zeker of de Eredivisie wordt uitgespeeld. "We hebben onszelf dit jaar een aantal doelen gesteld en daarvan hebben we er een aantal niet gehaald. Nu hebben we alleen nog de Eredivisie en het is essentieel om deze te winnen", zegt de linksback. "Ik wil kampioen worden en van mijn tijd hier genieten. Ik probeer zo positief mogelijk te zijn en denk niet aan de verre toekomst."

In een interview met VoetbalPrimeur spreekt David Endt over de mogelijke nieuwe clubs van Tagliafico, die volgens hem erg goed in de Spaanse top past.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws