'Ik hou van Feyenoord en zou echt nooit voor Ajax of PSV kunnen spelen'

'Ik hou van Feyenoord en zou echt nooit voor Ajax of PSV kunnen spelen'

Gepubliceerd: zondag 12 april 2020 om 13:21zo 12-04-2020 om 13:21

Eric Botteghin speelde in Nederland voor PEC Zwolle en FC Groningen, maar voelt zich vergroeid met Feyenoord. Een overstap naar een andere club uit de traditionele top-drie is volgens de 32-jarige verdediger dan ook uit den boze.

"Ik hou van Feyenoord en zou echt nooit voor Ajax of PSV kunnen spelen", laat Botteghin in een Instagram Live van zaalvoetbalclub L84. De Braziliaanse verdediger won in dienst van Feyenoord de landstitel en KNVB Beker. "Na achttien jaar werd de club weer kampioen. De hele stad kwam tot stilstand, ongelooflijk. Dat zal ik nooit meer vergeten."

"Bij Feyenoord heb ik ook het geluk en eer gehad om samen te spelen met Robin van Persie, één van de grootste sterren ooit. Dat pakt niemand me meer af."

Botteghin beschikt bij Feyenoord over een aflopend contract en sluit niet uit dat hij op een dag wordt vervangen door een talent uit de Feyenoord-opleiding. "Hier in Nederland hebben jonge spelers geluk, want over het algemeen krijgen ze veel kansen. Niet alleen Ajax, maar elke club in Nederland heeft een goede jeugdopleiding."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws