Politie breekt coronafeestje van ex-Willem II'er af: Ze moeten niet overdrijven

Politie breekt coronafeestje van ex-Willem II'er af: "Ze moeten niet overdrijven"

Gepubliceerd: zondag 12 april 2020 om 19:46zo 12-04-2020 om 19:46

Obbi Oulare heeft zaterdagavond de politie op bezoek gehad. De spits van Standard Luik organiseerde thuis in Hasselt een barbeque met vrienden uit Brussel en Antwerpen, ondanks de strikte coronamaatregelen in België.

De politie brak het feestje af en deelde vijf boetes uit, omdat het samenscholingsverbod werd overtreden. Oulare denkt er het zijne van. "Er was geen feestje... Enkel een barbecue in mijn tuin met een vriend die hier woont", reageert hij tegenover Het Nieuwsblad. "Hij is hier sinds de quarantaine om niet alleen te zijn. Niks bijzonders. Heel vaak is hij hier. Blijkbaar hebben de buren gebeld. Ingeschreven is hij hier niet."

Oulare mist 'begrip' bij de politie. "Ik heb de boete betaald. Geen discussie. Op zich doet mijn vriend niets verkeerd. Ik woon alleen en hij is mijn beste maat. Al drie weken en half is hij bij mij. Al van voor de laatste match tegen Sint-Truiden. Of ik schrik heb dat de agenten gaan terugkomen? Ik weet het niet. Op zich heb ik niets verkeerd gedaan. Ik begrijp dat ze hun job doen, maar ze moeten niet overdrijven."

Oulare (24) staat onder contract bij Standard Luik, dat hem vorig jaar overnam van Watford. In 2017 speelde hij een half seizoen op huurbasis bij Willem II.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws