'Aanbiedingen van Barça, Bayern en Arsenal, maar ik koos voor Liverpool'

'Aanbiedingen van Barça, Bayern en Arsenal, maar ik koos voor Liverpool'

Gepubliceerd: donderdag 16 april 2020 om 19:44do 16-04-2020 om 19:44

Laatste update: donderdag 16 april 2020 om 19:46do 16-04-2020 om 19:46

Mamadou Sakho wilde maar naar één club na zijn periode bij Paris Saint-Germain: Liverpool. Ook FC Barcelona, Arsenal en Bayern München hadden interesse in de verdediger, maar maakten geen schijn van kans op zijn handtekening.

"Toen ik Paris Saint-Germain verliet, kreeg ik aanbiedingen van Barcelona, Bayern München, Arsenal en Liverpool", vertelt Sakho in gesprek met Stadium Mag. "Ik koos voor Liverpool, want dat is een club uit mijn dromen met een geweldige historie. Ik kreeg de kans om vier jaar het shirt van Liverpool te dragen op Anfield en een fantastisch publiek."

Sakho speelde uiteindelijk 80 wedstrijden in drie seizoenen voor Liverpool. "Ik had een goede relatie met het bestuur en speelde met geweldige spelers als Suárez, Coutinho, Sturridge en Steven Gerrard. "

De verdediger vertrok uiteindelijk naar Crystal Palace en heeft het tot nu toe uitstekend naar zijn zin op Selhurst Park. "Ik wil spelen met Crystal Palace, met het Franse nationale elftal in mijn achterhoofd", vervolgt Sakho. "Ik ben nog maar 30 jaar."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws