Zwitserse media: PSV sprak over potentiële Dumfries/Rodríguez-deal

Zwitserse media: PSV sprak over potentiële Dumfries/Rodríguez-deal

17-04-2020 12:24 Laatste update: 12:32
37

De toekomst van Ricardo Rodríguez lijkt vrijwel zeker buiten Milaan te liggen. De kans is klein dat de Zwitserse linksback, die nu op huurbasis voor PSV speelt, na dit seizoen weer een rol van betekenis gaat spelen bij AC Milan.

Dat schrijven Zwitserse media. PSV huurt Rodríguez tot het einde van het seizoen van Milan. Of de club hem kan behouden is nog maar de vraag. Rodríguez draagt een fors prijskaartje met zich mee.

Volgens de Neue Zürcher Zeitung, een van de grootste Zwitserse dagbladen, en RTS Sport, is er tussen PSV en Milan al wel gesproken over Rodríguez. De Serie A-club is geïnteresseerd in Denzel Dumfries en zou de PSV-captain graag in een deal met Rodríguez willen betrekken.

In ruil daarvoor kon PSV Rodríguez tegen gunstigere voorwaarden overnemen. Maar Zwitserse media benadrukken dat de marktwaarde van Dumfries een stuk hoger ligt dan die van Rodríguez. Begin maart bracht het Italiaanse Calciomercato een vergelijkbaar bericht naar buiten. Of het er van gaat komen is dus zeer de vraag.

Milan verhuurde Rodríguez in de hoop dat de speler zich in de kijker zou spelen bij andere clubs. Het EK was daarvoor het perfecte podium, maar door de coronacrisis is daar een streep door gezet. Rodríguez gebruikte PSV zelf ook als springplank, maar ziet zijn plannetje nu mislukken.