Calciomercato: AC Milan wil Dumfries, PSV gaat in gesprek over Rodríguez

13 maart om 23:03

AC Milan heeft verregaande belangstelling voor PSV'er Denzel Dumfries. Dat meldt het Italiaanse Calciomercato. Naar verluidt heeft Milan bij PSV al geïnformeerd naar de vraagprijs.

PSV kocht Dumfries in 2018 voor een bedrag van rond de vijf miljoen euro van sc Heerenveen. In Eindhoven bewees hij zich als absolute meerwaarde en speelde hij zich in het Nederlands elftal. Dumfries is inmiddels ook aanvoerder. Dat is opgevallen in Milaan, meldt Calciomercato. Volgens het Italiaanse medium heeft Milan bij PSV al voorzichtig geïnformeerd naar de vraagprijs. 

Rodríguez
Naar verluidt hoopt PSV Ricardo Rodríguez langer aan zich te binden. De Zwitserse linksback maakt een uitstekende indruk in Eindhoven, maar is gehuurd tot het einde van dit seizoen. 'Over een paar maanden zal PSV met Milan onderhandelen over de transfersom', schrijft Calciomercato.

Alles wees erop dat Rodríguez slechts een paar maanden in Nederland zou blijven, omdat hij zich in de kijker van de Zwitserse bondscoach kon spelen met het oog op het EK, maar mogelijk blijft hij langer. 'Dat biedt ook gelegenheid om over Dumfries te onderhandelen', schrijft Calciomercato.