FC Utrecht-epos krijgt vervolg: 'Blij om samenwerking met Odysseus te verlengen'

FC Utrecht-epos krijgt vervolg: 'Blij om samenwerking met Odysseus te verlengen'

17-04-2020 15:13 Laatste update: 15:23
6

FC Utrecht heeft vrijdagmiddag contractnieuws naar buiten gebracht. De 21-jarige Odysseus Velanas is ook de komende twee seizoenen in de Domstad te bewonderen.

De in Griekenland geboren middenvelder zou deze zomer eigenlijk uit zijn contract lopen, maar FC Utrecht heeft zijn verbintenis met twee jaar verlengd. "Odysseus heeft in zijn ontwikkeling de afgelopen periode goede stappen gezet", stelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam tegenover de clubkanalen. "We zijn er blij mee dat we de samenwerking met Odysseus hebben verlengd en hebben er vertrouwen in dat we samen met hem de komende tijd de volgende stappen gaan zetten."

Velanas speelde in het seizoen 2017/2018 zijn enige twee wedstrijden voor de hoofdmacht van FC Utrecht tot dusver. De afgelopen drie seizoenen is hij uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij de Jong-ploeg in de Keuken Kampioen Divisie, afgezien van een uitleenbeurt bij Helmond Sport. Dit seizoen kwam Velanas tot zeven goals en zes assists namens de Utrechtse beloften.