Mazraoui-gerucht in Italië: 'Ajax bereid om voor tien miljoen euro te verkopen'

Mazraoui-gerucht in Italië: 'Ajax bereid om voor tien miljoen euro te verkopen'

18-04-2020 22:22
98

De naam van Noussair Mazraoui is opgedoken in het Italiaanse geruchtencircuit. Volgens MilanNews.it hebben AC Milan en AS Roma hun zinnen gezet op de Ajax-back.

AC Milan is op zoek naar versterking voor de rechterflank en zou via een tussenpersoon zijn geattendeerd op de beschikbaarheid van Mazraoui. Volgens de berichtgeving uit Italië heeft de tienvoudig international van Marokko een prijskaartje van twaalf à dertien miljoen euro, maar is Ajax bereid om hem voor tien miljoen euro te verkopen, aangezien de club ook nog kan beschikken over Sergiño Dest. Die was voor het uitbreken van het coronavirus echter nadrukkelijk bezig met een transfer naar Bayern München.

Ook de nam van AS Roma valt in de berichtgeving. De Giallorossi zouden al langer bezig zijn met Mazraoui en zouden zelfs geprobeerd hebben om Feyenoord-huurling Rick Karsdorp in een potentiële transfer te betrekken.

Mazraoui staat nog tot medio 2022 onder contract bij Ajax. Dit seizoen had hij regelmatig pech met blessures, waardoor de teller op twintig wedstrijden namens de hoofdmacht staat.