Clubicoon dreigt Bosz en de zijnen transfervrij te verlaten: 'Ook goed denkbaar'

Clubicoon dreigt Bosz en de zijnen transfervrij te verlaten: 'Ook goed denkbaar'

23-04-2020 21:41
5

Karim Bellarabi maakte in 2011 al zijn debuut voor Bayer Leverkusen, maar heeft zijn langste tijd bij de club van Peter Bosz mogelijk al gehad. De elfvoudig Duits international ligt nog vast tot 2021 en weet nog niet of hij bij gaat tekenen bij Die Werkself.

Nadat hij in het seizoen 2013/2014 aan Eintracht Braunschweig werd verhuurd, ontwikkelde Bellarabi zich tot een vaste waarde: dit seizoen kwam hij tot 32 officiële optredens onder Bosz. Bayer wil zijn contract dan ook graag verlengen. "De eerste gesprekken zijn al achter de rug", verklaart technisch directeur Rudi Völler tegenover BILD. "We zijn tevreden over de ontwikkeling van Karim en we hopen er met hem uit te komen."

Of dat gaat lukken, zal nog moeten blijken. Bellarabi twijfelt over het aanbod van zijn club, laat zaakwaarnemer Konstantin Liolios weten. "Karim voelt zich heel goed bij deze club en hij ziet het wel zitten om ook tot na 2021 te blijven. Het is echter ook heel goed denkbaar dat hij zijn contract uitdient en daarna op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. We zullen het zien."