Seuntjens tussen hoop en vrees: 'Als je zo genaaid wordt... Zou echt triest zijn'

Seuntjens tussen hoop en vrees: 'Als je zo genaaid wordt... Zou echt triest zijn'

24-04-2020 13:56
65

Ralf Seuntjens is één van de spelers van De Graafschap die vrijdag in spanning het overleg tussen de Nederlandse clubs en de KNVB af moet wachten. De Superboeren maken als nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie aanspraak op directe promotie: of het ook gaat gebeuren, is echter nog maar de vraag.

De KNVB lijkt vast te willen houden aan een Eredivisie met achttien clubs. Dit betekent dat de clubs moeten kiezen tussen een handhaving van ADO Den Haag en RKC Waalwijk óf een promotie van SC Cambuur en De Graafschap.

Seuntjens zou het onbegrijpelijk vinden als De Graafschap gedwongen wordt om in de Keuken Kampioen Divisie te blijven. "Ik zeg eerlijk: als we niet zullen promoveren, dan ga ik heel goed nadenken wat ik ga doen", spreekt hij zich uit tegenover FC Afkicken.

The Seun of God sluit zelfs niet uit dat hij in dat geval zijn carrière beëindigt, laat hij desgevraagd weten. "Ik ben wel een voetballiefhebber. Maar als je zo genaaid wordt, in mijn ogen... Dan zou dat wel echt triest zijn."