'Onwijs zonde, ik denk dat deze besluitvorming alleen goed is voor RKC en ADO'

'Onwijs zonde, ik denk dat deze besluitvorming alleen goed is voor RKC en ADO'

25-04-2020 17:18
31

Voor NAC Breda-doelman Nick Olij zijn de druiven extra zuur, nu het seizoen erop zit. De 24-jarige Haarlemmer kon vorig seizoen vanwege een blessure geen play-offs spelen met TOP Oss en moet nu wederom het seizoenstoetje aan zich voorbij laten gaan.

NAC Breda was als periodewinnaar al verzekerd van een startbewijs, maar zal dit nu niet kunnen verzilveren. "Dit is teleurstellend, want ik vind dat we via de play-offs de mogelijkheid hadden om te promoveren. Die optie lag er. Een domper", laat Olij weten aan BN DeStem. De doelman leeft vooral mee met SC Cambuur en De Graafschap, die rechtstreekse promotie mis hebben gelopen. "Onwijs zonde dit. Ik denk dat deze besluitvorming alleen voor ADO Den Haag en RKC goed nieuws is."

Voor Olij lonkt nu een extra lange zomerstop, aangezien de competitie na 1 september pas hervat mag worden. Mogelijk heeft dit ook gevolgen voor de sportieve toekomst van de sluitpost, die een tot 2021 doorlopend contract heeft, maar ook in de belangstelling van Sparta staat. "We moeten ons herpakken in een nieuw jaar met dezelfde doelen. Op dit moment ziet het ernaar uit dat ik blijf bij NAC."