De Limburger: half miljoen tussen vraag en aanbod in Diemers-onderhandelingen

De Limburger: half miljoen tussen vraag en aanbod in Diemers-onderhandelingen

01-05-2020 16:18
32

De onderhandelingen tussen Fortuna Sittard en FC Groningen over Mark Diemers verlopen niet bepaald voortvarend, meldt De Limburger vrijdag. Volgens het medium zit er momenteel circa vijf ton tussen vraag en aanbod.

Technisch manager Sjoerd Ars bevestigde onlangs al dat Fortuna een bod op Diemers had ontvangen. Het bedrag was volgens Fortuna echter niet hoog genoeg. Volgens De Limburger wil de nummer 16 van de Eredivisie minstens één miljoen euro ontvangen voor de aanvallende middenvelder, terwijl FC Groningen het momenteel bij vijf ton houdt.

Voor Diemers betekent het dat hij zijn tot 2021 doorlopende contract voorlopig moet respecteren. De 26-jarige Leeuwarder zou ook in de belangstelling van een buitenlandse club staan – De Telegraaf linkte hem onlangs al aan een potentiële transfer naar China – maar is onlangs vader geworden en wil liever in Nederland blijven.

Fortuna pikte Diemers na de promotie in 2018 op bij De Graafschap. Sindsdien kwam hij tot zestien goals en zeventien assists in 67 officiële wedstrijden.