Nog een jaar Eredivisie lonkt voor Hansson: 'Met meerdere clubs in gesprek'

Nog een jaar Eredivisie lonkt voor Hansson: 'Met meerdere clubs in gesprek'

Gepubliceerd: zondag 3 mei 2020 om 14:52zo 03-05-2020 om 14:52

Emil Hansson speelt vermoedelijk ook volgend seizoen in de Eredivisie. De Zweed was dit seizoen op huurbasis actief voor RKC Waalwijk en zijn werkgever Hannover 96 wil hem opnieuw in Nederland stallen, meldt Voetbal International.

RKC wil graag met de 21-jarige linksbuiten verder, maar de mogelijkheden zijn door de coronacrisis onduidelijk. Bovendien tonen meerdere clubs uit het rechterrijtje interesse. "Het seizoen is ineens afgelopen en het zou jammer zijn als mijn tijd bij RKC op deze manier eindigt. Ik heb hier in twee jaar veel geleerd en ik sta open voor een langer verblijf, maar we weten niet wat er gaat gebeuren. Mijn zaakwaarnemer is met meerdere clubs uit de Eredivisie in gesprek", reageert Hansson.

Hansson verruilde Feyenoord vorige zomer voor Hannover, maar daar kwam hij nauwelijks in actie. In januari vertrok de buitenspeler daarom naar RKC. In zeven Eredivisie-duels was hij goed voor één treffer. Ook in het seizoen 2018/2019 was Hansson al op huurbasis actief voor de Waalwijkers. Toen had hij met dertien goals en twaalf assists een groot aandeel in de promotie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Hansson voor alle clubs in het rechterrijtje een versterking?

Ja
79%
Nee
21%
(713 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws