'RKC wil met drie van de zeven (!) huurlingen door: Vente en Reijnders terug'

'RKC wil met drie van de zeven (!) huurlingen door: Vente en Reijnders terug'

Gepubliceerd: dinsdag 28 april 2020 om 16:18di 28-04-2020 om 16:18

Nu RKC Waalwijk alsnog in de Eredivisie blijft, kunnen de Waalwijkers kijken naar wat ze met hun huurlingen willen. De huidige RKC-selectie bevat momenteel liefst zeven spelers die bij een andere club onder contract staan.

Volgens het Brabants Dagblad wil RKC met drie daarvan verder: Hannes Delcroix (Anderlecht), Clint Leemans (PEC Zwolle) en Emil Hansson (Hannover 96). "Al ben je wel afhankelijk van hun huidige werkgevers", houdt technisch directeur Frank van Mosselveld zich echter op de vlakte. Het drietal heeft nog een langer doorlopend contract bij hun werkgevers, maar Delcroix lijkt weg te mogen bij Anderlecht, terwijl Leemans nooit uit de verf kwam in Zwolle. Hannover kondigde onlangs al aan dat het om de tafel wilde met Hansson en zijn zaakwaarnemer.

Dylan Vente zal naar alle waarschijnlijkheid terugkeren naar Feyenoord, om daar uit te komen voor het beloftenteam. Ook AZ-huurling Tijjani Reijnders keert vermoedelijk niet meer terug in Waalwijk. Het lot van Stefan Velkov (FC Den Bosch) en Stanley Elbers (PEC Zwolle) is nog ongewis. In de huurovereenkomst van Velkov is een optie tot koop ogenomen, waarvan nog niet bekend is of die gelicht gaat worden. Elbers loopt uit zijn contract bij PEC.

RKC heeft per 1 juli nog dertien spelers onder contract staan. De Waalwijkers zullen financieel niet in de problemen komen, omdat ze nog recht hebben op twee termijnbedragen van de opleidingsvergoeding van Frenkie de Jong.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws