Bale reageert voor het eerst op omstreden spandoek: 'Ik had het eerder al gezien'

Bale reageert voor het eerst op omstreden spandoek: 'Ik had het eerder al gezien'

Gepubliceerd: zondag 3 mei 2020 om 21:27zo 03-05-2020 om 21:27

Gareth Bale heeft voor het eerst gereageerd op de ophef rond het spandoek dat getoond werd nadat Wales zich kwalificeerde voor het EK. Op dat spandoek stond 'Wales, golf, Madrid, in that order' en dat leidde tot woedende reacties in Spanje.

Op dat moment kreeg de Welshman al veel kritiek bij Real en nadat hij met het desbetreffende spandoek op beeld kwam werd dat alleen maar erger. "Een aantal weken eerder had ik het spandoek al gezien en de jongens zeiden dat ze het wilden laten zien als we ons kwalificeerden", reageert Bale bij The Hat-Trick Podcast op de situatie.

Zelf spreekt de linkspoot over een uit de hand gelopen grap. "Ik vond het prima, zolang ik hem zelf niet zou pakken. Dus haalden ze het van de tribune en toen vierden we feest als een team. Dan doe ik gewoon mee. Het was gewoon een beetje lol maken met zijn allen. De mensen die er iets van vinden moeten dat maar doen. Ze moeten het zoen zoals ze zelf willen."

Dat Bale vervolgens door zijn eigen fans werd uitgefloten begreep hij niet. "Ik had niet gedacht dat mijn eigen fans dat zouden doen. Als ik niet goed speel snap ik het, maar je eigen spelers uitfluiten is niet goed. Je zelfvertrouwen wordt er minder van en dan wordt alles heel moeilijk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws