'FC Barcelona legt bod neer en is dicht bij komst van Martínez'

'FC Barcelona legt bod neer en is dicht bij komst van Martínez'

05-05-2020 06:45
30

De kans dat Lautaro Martínez aankomend seizoen bij FC Barcelona speelt lijkt steeds groter te worden. Internazionale overweegt serieus om een Spaans aanbod te accepteren. Een akkoord zou zelfs al dichtbij zijn.

Dat meldt Sport dinsdag. Barcelona is achter de schermen al langer bezig om Martínez naar Camp Nou te halen. Volgens Sport heeft Barcelona zestig miljoen euro plus twee spelers geboden. Duidelijk is niet om welke spelers het gaat. De clubleiding van Barcelona voorspelde onlangs al dat er door de coronacrisis meer met ruiltransfers gewerkt zal gaan worden. Martínez zal onder normale omstandigheden veel meer moeten kosten.

Sport meldt dus niet welke twee spelers door Barcelona worden aangeboden aan Inter, maar andere Spaanse media denken dat het om Samuel Umtiti en Antoine Griezmann gaat. Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen over van Atlético Madrid, maar lijkt niet helemaal te passen in Barcelona. Zijn positie zou ter discussie staan.

Binnen Barcelona zijn ze het er in ieder geval wel over eens dat Martínez dé topaankoop van aankomend seizoen moet worden. Ook Neymar wordt nog steeds genoemd, maar zijn komst zal om financiële redenen lastiger te realiseren zijn.