'Terugkeer bij PSV? Zeg nooit nooit, maar het is net bekend dat ik stop bij VVV'

'Terugkeer bij PSV? Zeg nooit nooit, maar het is net bekend dat ik stop bij VVV'

06-05-2020 11:51
48

Luc Nilis staat open voor een terugkeer bij PSV. Dinsdag werd bekend dat de 52-jarige Belg om bezuinigingsmaatregelen moet vertrekken bij VVV-Venlo. Nilis kwam twee jaar geleden juist over van PSV.

Nilis was bij PSV en VVV spitsentrainer. In Venlo zat hij ook als assistent-trainer op de bank. Of het van een terugkeer naar PSV gaat komen? "Zeg nooit nooit. Het is net bekend dat ik stop bij VVV en de komende periode laat ik alles even rustig op me afkomen", laat Nilis weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Hopelijk kunnen we snel weer in een normale wereld voetballen, dat is voor nu het belangrijkste. Voor PSV sta ik altijd open."

Nilis, die het besluit van VVV om niet met hem door te gaan respecteert, geeft aan 'met beperkte middelen' heel prettig te hebben gewerkt bij VVV. "Natuurlijk was het niet zoals bij PSV, maar toch hebben we onze doelen steeds kunnen halen."

"Ik heb er alle begrip voor dat het stopt, omdat de club ook voldoende geld moet overhouden om nieuwe spelers te kunnen halen. Met Stan (Valckx, technisch manager, red.) heb ik er heel volwassen over kunnen praten en we blijven gewoon met elkaar op amateurniveau voetballen. Hij was een vriend, is dat en het blijft zo."