Neres neemt afscheid van 'geweldige speler': 'Iedereen bij Ajax houdt van hem'

Neres neemt afscheid van 'geweldige speler': 'Iedereen bij Ajax houdt van hem'

10-05-2020 16:58
31

David Neres gaat Hakim Ziyech missen. De twee stonden zeven maanden geleden tijdens de krankzinnige Champions League-ontmoeting tussen Chelsea en Ajax (4-4) voor het laatst tegelijkertijd binnen de lijnen.

Neres raakte in die wedstrijd geblesseerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet meer in actie. Ziyech verkast in de zomer naar Chelsea en gaat gemist worden, zegt Neres. "Als speler, want hij is fantastisch, maar ook als mens", vertelt de Braziliaan op de officiële website van Ajax.

Wedden

Meer odds

Ziyech is volgens Neres erg populair in de Amsterdamse kleedkamer. "Iedereen houdt van hem en hij gaat heel erg gemist worden. Hakim is echt een geweldige speler en ik weet zeker dat hij het onwijs goed gaat doen bij Chelsea."

Zelf staat Neres ook voor een grote verandering. Zijn zwangere vriendin is in juli uitgerekend. "Of ik al tips heb gevraagd aan mijn teamgenoten? Nee, dat nog niet. Met de moeder gaat het ook goed. Ik kijk er naar uit, maar ik weet nog niet wat ik moet verwachten. Ik denk dat ik gewoon ga improviseren, haha."