Feyenoord belt zaakwaarnemer: 'Zeg maar eens nee als zo'n topclub concreet wordt'

Feyenoord belt zaakwaarnemer: 'Zeg maar eens nee als zo'n topclub concreet wordt'

11-05-2020 22:54
49

Joey Veerman heeft van zijn zaakwaarnemer vernomen dat Feyenoord interesse in hem heeft. Dat bevestigt de 21-jarige middenvelder van sc Heerenveen aan de Leeuwarder Courant en Omrop Fryslân.

"Daar mag ik trots op zijn", reageert Veerman tegenover de krant. "En zeg maar eens nee als een topclub als Feyenoord écht concreet wordt. Ik besef dat ik nog niet eens een jaar voetballer van Heerenveen ben en ga ervan uit dat ik hier volgend seizoen gewoon nog speel. Dat is geen straf. We wachten af wat er gaat gebeuren."

Veerman kan niet al te veel kwijt over de belangstelling van Feyenoord, stelt hij voor de camera van de Friese omroep. "Ik heb gehoord dat ze zich wel gemeld hebben bij mijn zaakwaarnemers, maar ik weet niet of ze zich al echt bij de club gemeld hebben", stelt de Volendammer. "Zolang ze zich niet gemeld hebben bij de club, is er nog helemaal niks aan de hand."

"Gemeld is trouwens een groot woord, ze hebben mijn zaakwaarnemers opgebeld om te zeggen dat ze interesse hebben", vervolgt Veerman. "Ze gaan nu kijken of ze er misschien iets mee kunnen doen. Het is niet zo dat het al bijna rond is. Feyenoord is een mooie club, maar dat zien we allemaal wel. Het is nog lang niet zover."