'Ajax is boomlange Mexicaan van 8 miljoen niet vergeten, Valencia leidt de dans'

'Ajax is boomlange Mexicaan van 8 miljoen niet vergeten, Valencia leidt de dans'

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2020 om 18:25di 12-05-2020 om 18:25

Meerdere Europese clubs hebben hun oog laten vallen op César Montes, waaronder Ajax. Dat meldt Marca dinsdag. De Nederlandse topclub heeft echter niet de beste papieren in de strijd om de 23-jarige Mexicaan: Valencia zou het meest concreet zijn.

Montes, een rechtsbenige centrale verdediger, staat nog tot medio 2022 onder contract bij CF Monterrey, de club van Vincent Janssen. Volgens de Spaanse sportkrant staat hij op de radar bij Ajax en FC Porto, maar Valencia maakt het meeste werk van een transfer. Los Che zoekt naar defensieve versterkingen, aangezien Ezequiel Garay een aflopend contract heeft.

Montes meent dat het tijd is om de sprong naar het oude continent te maken. Hij is al enkele jaren een vaste waarde bij de Mexicaanse nationale ploeg en is basisspeler bij Monterrey. Doordat zijn verbintenis nog maar één jaar doorloopt heeft de 1.95 lange mandekker nu een prijskaartje van minder dan acht miljoen euro.

Overigens werd Montes enkele jaren geleden ook al in verband gebracht met Ajax. Ook PSV zou in 2018 belangstelling hebben getoond.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws