Dick Advocaat: 'Ik vind dat voorstel Feyenoord aan Linssen in orde was'

Dick Advocaat: 'Ik vind dat voorstel Feyenoord aan Linssen in orde was'

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2020 om 18:48di 12-05-2020 om 18:48

Laatste update: dinsdag 12 mei 2020 om 19:03di 12-05-2020 om 19:03

Feyenoord heeft er alles aan gedaan om Bryan Linssen te overtuigen van een transfervrije overstap naar De Kuip. Dat zegt technisch directeur Frank Arnesen van de Rotterdammers tegen Voetbal International.

De aanvoerder van Vitesse had een minimaal salaris in zijn hoofd, terwijl Feyenoord een maximaal bedrag kon bieden. Het verschil was volgens VI 'enorm'. Linssen moest dinsdag de knoop doorhakken en verkocht Arnesen een 'nee'. "Jammer. Maar Bryan heeft natuurlijk het recht dit voorstel te wijzigen", stelt de Deen. "Niettemin vinden we dat wij er alles aan hebben gedaan."

Trainer Dick Advocaat legt zich er bij neer dat Linssen niet naar Feyenoord komt. "Ook ik vind dat het voorstel van Feyenoord in orde was. Dan is het aan de speler. Dat het niet doorgaat, is jammer, maar we gaan nu gewoon verder op zoek naar aanvallende versterkingen."

Arnesen benadrukt dat de Rotterdammers rustig moeten blijven, zeker vanwege de coronacrisis. De technisch directeur verwacht dat de markt gaat veranderen. "In sommige landen gaat zelfs nog gespeeld worden, dus de window zal straks rustig op gang komen. Het is nu pas mei."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws