Breaking news

VP Award 2021: 'Pak schoen!', Ajax-boegbeeld Tadic sleept volgende prijs binnen

Hahn naar het buitenland: 'Hij is in Turkije getipt door oud-topspits van Oranje'

Hahn naar het buitenland: 'Hij is in Turkije getipt door oud-topspits van Oranje'

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2020 om 19:34di 12-05-2020 om 19:34

Laatste update: dinsdag 12 mei 2020 om 21:13di 12-05-2020 om 21:13

Warner Hahn kan zich opmaken voor een vertrek naar het buitenland. De 27-jarige doelman trekt transfervrij de deur achter zich dicht bij sc Heerenveen en heeft over belangstelling niet te klagen.

Volgens het Algemeen Dagblad staat Hahn hoog op het wensenlijstje van Anderlecht, terwijl ook het Turkse Göztepe en het Engelse Swansea City interesse tonen. Ook vanuit de Amerikaanse Major League Soccer en het Engelse Championship sluimert er belangstelling.

"Warner is natuurlijk een aantrekkelijke speler. Veel clubs kennen hem al lang omdat hij in alle nationale jeugdelftallen heeft gespeeld tot en met Jong Oranje", zegt belangenbehartiger Revien Kanhai van Forza Sports Group tegen het AD. "Het is wachten totdat zaken worden geconcretiseerd en de juiste kant op vallen."

Volgens Kanhai is de onzekerheid vanwege de coronacrisis merkbaar bij de clubs. Zo is het in veel landen nog maar de vraag of en hoe de competities worden uitgespeeld. "Het is in dat opzicht een hele rare periode, maar we merken wel dat transfervrije spelers zoals Warner extra aantrekkelijk zijn voor veel clubs door de neerwaartse financiële situatie."

"Gisteren werd ik nog gebeld door een club uit Turkije die was getipt over Warner door een oud topspits van het Nederlands elftal", besluit Kanhai.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws