Actief VVV meldt vertrek van vice-aanvoerder: 'Bedankt voor alles, Nils!'

Actief VVV meldt vertrek van vice-aanvoerder: 'Bedankt voor alles, Nils!'

Gepubliceerd: donderdag 14 mei 2020 om 20:17do 14-05-2020 om 20:17

VVV-Venlo en vice-aanvoerder Nils Röseler gaan komende zomer uit elkaar. De 28-jarige Duitser speelde in totaal vijf jaar in De Koel, maar zal zijn geluk elders gaan beproeven: zijn aflopende contract wordt niet verlengd.

De Venlonaren hebben het nieuws donderdagavond bevestigd via de officiële kanalen. Röseler werd in het seizoen 2012/2013 al door FC Twente aan VVV verhuurd en keerde in 2015 terug: na twee seizoenen in de toenmalige Jupiler League en twee in de Eredivisie komt de samenwerking definitief ten einde. 'Nils, bedankt voor wat je allemaal hebt betekend voor onze club. Heel veel succes met de volgende stap in je voetbalcarrière!', laat VVV weten. Bij welke club Röseler terecht zal komen, moet nog blijken.

Bij VVV is het de laatste weken druk aan het transferfront. Roel Janssen zal de club ook verlaten: de linksback heeft bij Fortuna Sittard getekend. Trainer Hans de Koning tekende echter bij, Lukas Schmitz (Wolfsberger AC) en Guus Hupperts (Sporting Lokeren) komen de selectie versterken. Naar verwachting gaat VVV op korte termijn ook de transfer van FC Emmen-spits Jafar Arias afronden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws