'Opvallende wending: Dest niet naar Bayern München maar naar FC Barcelona'

'Opvallende wending: Dest niet naar Bayern München maar naar FC Barcelona'

Gepubliceerd: vrijdag 15 mei 2020 om 10:15vr 15-05-2020 om 10:15

Laatste update: vrijdag 15 mei 2020 om 10:49vr 15-05-2020 om 10:49

Sergiño Dest is niet op weg naar Bayern München, maar naar FC Barcelona. Dat meldt Veronica Inside vrijdag. Het nieuws is opvallend, daar alles erop wees dat de rechtsback van Ajax zijn carrière na dit seizoen in de Bundesliga zou voortzetten.

Bayern München deed in januari al een bod van twintig miljoen euro op Dest en was volgens Duitse media van plan een nieuwe poging te wagen voor de international van de Verenigde Staten. Nu lijkt FC Barcelona de nieuwe bestemming voor de verdediger te zijn. Volgens Veronica Inside wil Barcelona het nieuws van de transfer van Dest nog niet naar buiten brengen vanwege de coronacrisis.

Dest wordt waarschijnlijk de opvolger van Nelson Semedo, die nog een contract tot medio 2022 heeft en niet tot een akkoord is gekomen over de verlenging van die verbintenis. Barcelona bood hem drie extra contractjaren aan, maar daar ging de Portugees niet op in. De club heeft hem nu op de transferlijst geplaatst. Barcelona is ook bezig met de deal van Lautaro Martínez, die komende zomer van Internazionale moet overkomen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws