Go Ahead Eagles komt met mooi nieuws over aanvoerder: Heel blij

Go Ahead Eagles komt met mooi nieuws over aanvoerder: "Heel blij"

Gepubliceerd: vrijdag 15 mei 2020 om 16:17vr 15-05-2020 om 16:17

Go Ahead Eagles heeft aanvoerder Jeroen Veldmate binnenboord weten te houden. Zijn contract is met één seizoen verlengd, tot de zomer van 2021.

Veldmate is 'heel blij' dat hij langer op De Adelaarshorst blijft. "In 2018 was het een gevoelskeuze om te tekenen bij Go Ahead Eagles, hoewel er ook andere opties waren. Die keuze heeft erg goed uitgepakt. Deze club past bij mij en andersom. Zoiets moet je koesteren", zegt hij.

Go Ahead en Veldmate spraken maanden geleden al over een verlenging, maar de coronacrisis gooide alles in de war. "Alle begrip daarvoor natuurlijk", zegt Veldmate. "De financiële situatie van de club werd erg onzeker en dat is-ie eigenlijk nog steeds."

Promotie naar de Eredivisie is het grote doel van Go Ahead, erkent Veldmate. "Mijn eerste en tweede seizoen bij Go Ahead Eagles hadden beide – op hun eigen manier – een onvergetelijk einde. Maar niet op de manier die wij wilden. Maar de club is ambitieus, ik ben ambitieus, de supporters willen graag, dus laten we voor drie keer scheepsrecht gaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws