Reden voor transfer: Kan hier verdienen wat ik in Nederland niet zou verdienen

Reden voor transfer: "Kan hier verdienen wat ik in Nederland niet zou verdienen"

Gepubliceerd: maandag 18 mei 2020 om 09:47ma 18-05-2020 om 09:47

Lars Veldwijk is zijn avontuur in Zuid-Korea op fantastische wijze gestart met de winnende goal voor Jeonbuk Hyundai in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Busan IPark. De spits is blij, maar erkent dat het privé ook een moeilijke periode is om in het buitenland te verblijven.

Veldwijk kan zijn kinderen in Nederland namelijk niet opzoeken. "De mogelijkheid is er helaas niet om elkaar op te zoeken. Als ik hier wegga, moet ik bij terugkomst twee weken verplicht in quarantaine. Gelukkig kunnen we elke dag FaceTimen. We wisten van tevoren niet dat het zo zou lopen met het virus", zegt Veldwijk, die Sparta in januari verliet voor het avontuur in Zuid-Korea, in De Telegraaf.

De spits staat nog altijd achter zijn keuze om in Azië te gaan voetballen. "Ik heb nooit ontkend dat ik deze stap natuurlijk ook in financieel opzicht heb gemaakt. Ik kan hier verdienen wat ik in Nederland niet zou verdienen. De bedragen zijn niet zoals in China, dat is echt gekkenwerk. Maar dit is fijn voor de toekomst van mijn kinderen, zodat ik ze alles kan geven. Ik hoop snel dat het sowieso weer beter gaat, overal ter wereld."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws