'Real Madrid verlangt terug naar BBC en wil supertrio met Mbappé en Haaland'

'Real Madrid verlangt terug naar BBC en wil supertrio met Mbappé en Haaland'

Gepubliceerd: maandag 18 mei 2020 om 12:28ma 18-05-2020 om 12:28

De Spaanse krant AS pakt maandag uit met het nieuws dat Real Madrid oude tijden wil doen herleven. Kylian Mbappé, Erling Haaland en Eden Hazard moeten vanaf het seizoen 2021/2022 een 'tridente' vormen in Estadio Santiago Bernabéu.

Door de gevolgen van het coronavirus lijkt de wens van Real Madrid deze zomer nog niet in vervulling te gaan, maar vanaf 2021 moet alles anders worden: de komst van Mbappé en Haaland past in de langetermijnstrategie van de Madrilenen, die het grote geld niet schuwen. AS spreekt al van het supertrio HHM (Mbappé, Haaland, Hazard).

Mbappé ligt nog tot medio 2022 vast bij Paris Saint-Germain en staat te boek als één van de duurste spelers ter wereld, maar door de gevolgen van de crisis kan zijn transferwaarde volgens AS volgend jaar zomer kelderen naar 100 miljoen euro. Voor Haaland zal de hoofdprijs betaald moeten worden. De negentienjarige Noor speelt pas sinds januari bij Borussia Dortmund.

De drietand Mbappé-Haaland-Hazard moet in de buurt proberen te komen van Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo, die als BBC vier keer de Champions League wonnen. Eerdere aanvalstrio's in Bernabéu zijn Raúl, Ronaldo en Zinedine Zidane, Emilio Butragueño, Santillana en Jorge Valdano, Raúl, Ivan Zamorano en José Amavisca en Raúl, Gonzalo Higuaín en Ruud van Nistelrooij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws