Linssen doet Feyenoord-onthulling: 'Had ik net zo goed hier kunnen blijven'

Linssen doet Feyenoord-onthulling: 'Had ik net zo goed hier kunnen blijven'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 06:46wo 20-05-2020 om 06:46

Bryan Linssen praat maandagochtend in De Telegraaf nog één keer over zijn afgeketste transfer naar Feyenoord. De Rotterdammers zaten opmerkelijk genoeg ónder de aanbieding van Vitesse, vertelt de 29-jarige aanvaller.

Linssen bevestigde dinsdag dat zijn toekomst mogelijk in de Bundesliga ligt, maar aanvankelijk leek het Feyenoord te worden. De onderhandelingen over een contract liepen echter spaak. "Ik had een eerste gesprek met Frank Arnesen en dat was heel positief. Ik ging daar weg met het idee dat de kans groot was dat ik volgend seizoen bij Feyenoord zou spelen", vertelt de aanvoerder van Vitesse, wiens contract afloopt, aan De Telegraaf.

'Het hele plaatje' klopte echter niet. "Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn", verduidelijkt Linssen, die ook kan rekenen op belangstelling uit de Verenigde Staten, Australië en China. "Het is niet zo dat ik een geldwolf ben. Maar als de eerste aanbieding minder is dan die van Vitesse, dan had ik net zo goed hier kunnen blijven. Zoiets doet ook wat met je gevoel."

Nu lonkt de Bundesliga. "Dat is heel serieus, maar de clubs daar zijn nu druk met het hervatten van de competitie, zodat het even op een lager pitje staat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: Feyenoord moet Linssen alsnog proberen binnen te halen

(4813 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws