Van Anholt ontkracht transfergeruchten na LinkedIn-bericht: 'Dat is dus niet waar'

Van Anholt ontkracht transfergeruchten na LinkedIn-bericht: 'Dat is dus niet waar'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 13:03wo 20-05-2020 om 13:03

Laatste update: woensdag 20 mei 2020 om 13:06wo 20-05-2020 om 13:06

NAC Breda wil langer door met Pelé van Anholt. Er ontstond enige verwarring rondom het contract van de rechtsback toen er op zijn LinkedIn-pagina een bericht opdook met daarin #corona, #season en #freeplayer.

Daarnaast stond op op zijn profiel aangegeven dat hij transfervrij is. "Op social media werd de conclusie getrokken dat ik weg zou gaan bij NAC en kreeg ik ineens allemaal vragen waarom ik vertrek. Maar dat is dus niet waar", laat Van Anholt weten in gesprek met BN DeStem. "De kans is juist groot dat ik blijf."

Peter Hyballa is lovend over Van Anholt en zou de verdediger ook volgend seizoen graag behouden. Technisch manager Tom van den Abbeele zal de rechtsback dan ook spoedig een nieuw contract aanbieden. "De trainer heeft gezegd dat hij het in mij ziet zitten, dat is fijn om te horen natuurlijk", vervolgt Van Anholt. "Tom heeft mij ook verteld dat hij wil verlengen. Deze maandag heeft hij met mijn zaakwaarnemer gesproken, ik kan een aanbieding verwachten. Het is nu slechts wachten totdat het voorstel van de club in de mailbox valt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws