Aurier weer de fout in: 'Mijn kapper is negatief en ik ook, dus hou op met praten'

Aurier weer de fout in: 'Mijn kapper is negatief en ik ook, dus hou op met praten'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 21:17wo 20-05-2020 om 21:17

Laatste update: woensdag 20 mei 2020 om 21:19wo 20-05-2020 om 21:19

Serge Aurier heeft zich maar weer eens in de nesten gewerkt. De rechtsback van Tottenham Hotspur plaatste een foto op Instagram met zijn kapper, terwijl die beroepsgroep in het Verenigd Koninkrijk nog niet aan het werk mag vanwege de coronamaatregelen.

De Ivoriaanse verdediger kwam een aantal weken geleden al negatief in het nieuws toen hij samen met ploeggenoot Moussa Sissoko trainde terwijl dat helemaal niet was toegestaan. Destijds kwam hij op aandringen van Spurs met excuses, maar nu is Aurier weer te ver gegaan. Op zijn Instagram-pagina staat een foto waarop hij en zijn kapper poseren, waarschijnlijk nadat Aurier een nieuw kapsel aangemeten heeft gekregen.

Tottenham heeft volgens The Evening Standard al aangegeven het incident te gaan onderzoeken, maar zeker is wel dat het incident een nieuwe tik is voor 'Project Restart' in Engeland. Clubs in de Premier League willen medio juni graag weer verder voetballen, maar gezien de zes positieve tests in de eerste testronde en een incident als dit is het nog maar de vraag of dat mogelijk is.

Aurier zelf, die woensdag de groepstraining bij Tottenham weer heeft hervat, heeft in een statement te kennen gegeven de ophef die journalisten er van maken niet te begrijpen. 'Mijn kapper is negatief en ik ook, dus hou op met praten en doe zelf eens handschoenen en mondkapjes op als jullie naar de training komen om foto's te maken', klinkt het. 'Dat is ook onderdeel van de regels.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws