'Goedkopere' goalgetter zet zinnen op transfer: 'Ik ben klaar voor de Eredivisie'

'Goedkopere' goalgetter zet zinnen op transfer: 'Ik ben klaar voor de Eredivisie'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 11:17do 21-05-2020 om 11:17

Reda Kharchouch heeft zijn zinnen gezet op een Eredivisie-transfer. Sparta haakte onlangs af, maar de topscorer van SC Telstar (twintig goals) houdt hoop.

"Nee, natuurlijk niet", antwoordt Kharchouch op de vraag van FOX Sports of hij een transfer uit zijn hoofd heeft gezet. De 24-jarige spits, vorig seizoen nog speler van derdedivisionist OFC, is vol bravoure. "Ik heb er twintig in liggen en ik zie niet veel spitsen die hetzelfde hebben gedaan. De transfermarkt moet volgens mij nog opengaan, dus het kan alle kanten op."

De gevolgen van de coronacrisis kunnen in zijn voordeel werken, stelt Kharchouch. "Als je kijkt naar de Eredivisie, dan worden er topspitsen van een miljoen gehaald. Misschien ben ik wat goedkoper en kunnen ze mij halen", zegt hij. "Ik wil weten waar mijn lat ligt. Kom ik in de Eredivisie en draai ik een goed seizoen? Of kom ik tekort? Voor mijn gevoel ben ik nu wel klaar voor de Eredivisie. Ik hoop dat ik het aankan."

Telstar-trainer Andries Jonker denkt dat Kharchouch het meeste baat heeft bij een snelle transfer. "Voor hem zou het sportief gezien heel goed zijn, want dan heeft hij een heel lange periode om te wennen aan voor hem hopelijk betere medespelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws