'FC Barcelona nadert akkoord over Martínez-coup van 111 miljoen euro'

'FC Barcelona nadert akkoord over Martínez-coup van 111 miljoen euro'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 14:47do 21-05-2020 om 14:47

Het leek door de coronacrisis op de lange baan te worden geschoven, maar volgens het Argentijnse Olé is Lautaro Martínez nog maar één stap verwijderd van een toptransfer naar Camp Nou. FC Barcelona en zijn club Internazionale naderen een akkoord.

De Spaanse en Italiaanse club zouden het na 'wekenlange onderhandelingen' bijna eens zijn over de voorwaarden van de transfer. Martínez heeft een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro en Barça wil een deel van dat bedrag bekostigen door een speler erbij te betrekken. Arturo Vidal, Nélson Semedo en Ivan Rakitic worden genoemd, maar Olé weet niet om welke speler het gaat.

Als de megatransfer rondkomt, wordt Martínez de duurste Argentijn aller tijden. Lionel Messi ziet de komst van zijn landgenoot helemaal zitten. Martínez gaat in Camp Nou de concurrentiestrijd aan met Luis Suárez, die op dit moment nog herstelt van een operatie. Vermoedelijk wordt de transfer pas na afloop van het huidige seizoen bekrachtigd.

Barcelona zit al langere tijd achter Martínez aan. De zeventienvoudig Argentijns international is bezig aan zijn tweede seizoen bij Inter en maakt indruk als aanvalspartner van Romelu Lukaku: voordat het Serie A-seizoen onderbroken werd, was hij goed voor elf goals en drie assists. In de Champions League wist hij bovendien vijf keer het net te vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws