Lof voor 'bijzonder mens' Jol: 'Meer dan prettig dat hij de handschoen oppakt'

Lof voor 'bijzonder mens' Jol: 'Meer dan prettig dat hij de handschoen oppakt'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 15:52do 21-05-2020 om 15:52

Laatste update: donderdag 21 mei 2020 om 16:02do 21-05-2020 om 16:02

Mohammed Hamdi is in zijn nopjes met de nieuwe technische staf van ADO Den Haag. Vorige week werden hoofdtrainer Aleksandar Rankovic en assistenten Richard Knopper, Michele Santoni en Rick Hoogendorp gepresenteerd.

"We hebben gekeken naar wat de club nodig heeft en zijn uitgekomen bij vier kundige trainers, die grotendeels een Haags verleden hebben. Dat zorgt voor verbondenheid", stelt Hamdi, algemeen directeur van ADO, op de clubsite. "Het is ook belangrijk dat we een Technisch Hart hebben geïnstalleerd. Dat resulteert in stabiliteit en continuïteit op technisch vlak, zowel bij het eerste elftal als bij de jeugd."

ADO heeft voor het technisch hart een mastodont weten te strikken. "Het is meer dan prettig dat Martin Jol de handschoen oppakt. Daar zijn we hartstikke blij mee. Hij is een bijzonder mens met een groot hart, ook voor de club en de stad. Eén van de speerpunten van het Technisch Hart is het verkleinen van de kloof tussen De Aftrap (jeugdcomplex, red.) en het Cars Jeans Stadion. Het vastleggen van veel jeugdspelers is daarvoor een nieuwe strategie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws