Wedstrijden spelen zonder publiek is nog zieliger dan dansen met je zus

"Wedstrijden spelen zonder publiek is nog zieliger dan dansen met je zus"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 20:07do 21-05-2020 om 20:07

Luis Enrique, de bondscoach van Spanje, houdt niet bepaald van wedstrijden zonder publiek. De oefenmeester baalt ervan dat het de manier is waarop diverse voetbalcompetities in de coronacrisis uitgespeeld kunnen worden.

Enrique was te gast in Colgados del Aro, een talkshow over basketbal. Daar werd hem gevraagd naar zijn mening over wedstrijden voor lege tribunes. "Ik heb het afgelopen weekeinde wedstrijden in Duitsland gezien", begint de Spanjaard. "Dat ziet er toch niet uit? Je hoort spelers en trainers tegen elkaar schreeuwen en er is geen sfeer op belangrijke momenten. Wedstrijden spelen zonder publiek is nog zieliger dan dansen met je zus."

Toch lijkt ook Enrique er niet aan te ontkomen dat in Spanje wedstrijden in lege stadions gespeeld zullen gaan worden. "Het kan ons wel helpen", relativeert de bondscoach van La Roja. "Op die manier kunnen we misschien wat beter door deze tijd komen. Als je van voetbal houdt, of van basketbal bijvoorbeeld, dan is het altijd fijn om naar een wedstrijd te kunnen kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws