Yaya Touré (37) kiest plotseling toch weer voor andere club: 'See you soon'

Yaya Touré (37) kiest plotseling toch weer voor andere club: 'See you soon'

22-05-2020 07:59 Laatste update: 08:14
15

Yaya Touré zet zijn carrière op 37-jarige leeftijd mogelijk voort bij het Braziliaanse Vasco da Gama. De Ivoriaan heeft zich aangesloten bij het kamp van kandidaat-voorzitter Leven Siano.

Als Siano in de komende verkiezingen verkozen wordt tot de nieuwe president van de club, zal Touré voor Vasco da Gama gaan voetballen. De boomlange middenvelder, die in 2018 bij Manchester City vertrok, speelde onlangs op het tweede niveau van China voor Qingdao Hunghai. In een video kondigden Siano en Touré de mogelijke samenwerking aan. 'See you soon', zegt Touré in die video tegen de Vasco-fans.

Omdat de verkiezingen pas later dit jaar plaatsvinden, zal Touré niet voor 2021 zijn eerste opwachting voor Vasco da Gama kunnen maken. Siano wil ook Mario Balotelli, Giovinco en Alex Teixeira naar Vasco halen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome @realtoureyaya ! Merci beacoup ! Thank you ! #vaidarvasco #somamos #ovascotempressa #somosomaiorclubedomundo #leven2020

Een bericht gedeeld door Luiz Roberto Leven Siano (@levensiano) op

De aankondiging van Siano en Touré zal tot verbazing hebben geleid bij Botafogo. De Braziliaanse club, die ook met Arjen Robben in gesprek zou zijn, deelde in maart van dit jaar een video waarin de komst van Touré werd aangekondigd. De Ivoriaan kwam uiteindelijk echter niet naar de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie