FC Eindhoven-middenvelder tekent contract bij 'Liverpool in het klein'

FC Eindhoven-middenvelder tekent contract bij 'Liverpool in het klein'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 20:50vr 22-05-2020 om 20:50

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met FC Eindhoven-middenvelder Jay Idzes (19). De transfer is onder voorbehoud van een medische keuring. Voor Idzes ligt in Deventer een driejarig contract klaar.

Idzes maakte twee seizoenen geleden op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor Eindhoven. "Ik heb er veel geleerd en mijn eerste stappen in het betaalde voetbal gezet. De lijn die ik bij FC Eindhoven heb opgepakt, wil ik bij Go Ahead Eagles doortrekken."

"Op termijn wil ik de stap naar de Eredivisie zetten. Het liefst mét Go Ahead Eagles, dat zou echt tof zijn. De ambitie en visie van de club en het persoonlijke plan wat ze met mij hebben, spreken me aan", zegt Idzes op de clubsite van Go Ahead.

Liverpool is de droomclub van Idzes. Go Ahead Eagles heeft wat hem betreft wel wat weg van The Reds. "Of Go Ahead Eagles een beetje Liverpool in het klein is? De manier van voetballen, het stadion en de fans komen op een bepaalde manier wel overeen met Liverpool, ja. Misschien dat die overeenkomsten onbewust wel een bepaalde invloed op me hebben gehad bij mijn keuze voor Go Ahead Eagles."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws