Vreven overweegt terugkeer naar Nederland: 'Ik heb al een eerste gesprek gehad'

Vreven overweegt terugkeer naar Nederland: 'Ik heb al een eerste gesprek gehad'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 15:44za 23-05-2020 om 15:44

Stijn Vreven, voormalig trainer van NAC Breda, heeft na het faillissement van Lokeren geen baan meer. 'De Indiaan' is op dit moment op zoek naar een nieuwe club en zegt een aanbieding uit Nederland in overweging te hebben.

Zo bevestigt Vreven tegenover het Belgische TV Limburg dat er clubs zijn die hengelen naar zijn diensten. "Ik zit in de wachtkamer, maar ik heb wel een eerste gesprek gehad met een buitenlandse club. We zullen zien of ik daar zal instappen. Nederland? Dat zou zomaar kunnen", aldus Vreven.

Het lijkt er niet op dat Vreven weer in België zal gaan werken. "Iedereen weet hoe het met het Belgische voetbal momenteel is gesteld en er zijn niet meer veel echte profclubs", refereert hij aan het faillissement van zijn oude ploeg en de financiële problemen die veel andere Belgische clubs hebben.

Vreven was in het verleden in België coach van onder meer Dessel Sport, Lommel SK, Waasland-Beveren, Beerschot V.A en Sporting Lokeren. In Nederland was hij als speler actief voor FC Utrecht, Vitesse en ADO en leidde hij NAC als trainer naar de Eredivisie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws