'PSV en Raiola aan zet na 'voorbarige of zelfs onware' transfergeruchten'

'PSV en Raiola aan zet na 'voorbarige of zelfs onware' transfergeruchten'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 07:05ma 25-05-2020 om 07:05

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 07:15ma 25-05-2020 om 07:15

Denzel Dumfries staat in de belangstelling van AC Milan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het dagblad suggereert dat een nieuw contract voor de PSV-aanvoerder een 'logische stap' zou zijn in Eindhoven.

Dumfries wisselde afgelopen winter van zaakwaarnemer en zit nu in de stal bij Mino Raiola, wat de geruchten over een Italiaanse transfer heeft aangewakkerd. Raiola en PSV hebben echter laten blijken dat de sluimerende interesse van Milan tot 'voorbarige of zelfs onware conclusies leidt', schrijft het Eindhovens Dagblad.

Dumfries wil zelf best een stap maken, maar ligt nog drie jaar vast en kan leven met een extra seizoen bij PSV. 'In dat geval is het logisch dat de Eindhovense club zijn verbintenis in overleg met hem wil en gaat verlengen', aldus het ED. PSV deed dat eerder bij Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Steven Bergwijn.

'Dumfries langer aan boord houden, zou getuigen van sportieve ambitie en ook een bevestiging zijn van zijn nieuwe status in Eindhoven. Hij geeft niet alleen smoel aan PSV, maar lijkt ook uitstekend te passen bij het volle kracht vooruit-voetbal van de nieuwe trainer Roger Schmidt.'

Het is nog onzeker of Dumfries een voorstel krijgt van PSV, dat afspraken heeft gemaakt over het inleveren van salaris. Een loonsverhoging voor de aanvoerder zou in dat kader niet passend zijn. 'In een normale transferzomer was Dumfries misschien al verkocht, maar tijdens en na de corona-crisis ontstaat een nieuwe realiteit', meldt het ED.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws