Kraay verbaasd door advies El Ghazi aan Ziyech: 'Denk je dat nou echt?'

Kraay verbaasd door advies El Ghazi aan Ziyech: 'Denk je dat nou echt?'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 08:53ma 25-05-2020 om 08:53

Hakim Ziyech moet het advies van Anwar El Ghazi negeren. Dat stelt Hans Kraay jr. bij Voetbalpraat op FOX Sports. De aanvaller van Aston Villa zei dat de Chelsea-aankoop snel naar de sportschool moet om mee te kunnen in de Premier League.

"Ga héél snel naar de gym, want in de Premier League spelen alleen maar beesten", zei El Ghazi met een knipoog in een afscheidsvideo voor Ziyech. Kraay denkt er het zijne van. "Denk je nou echt dat Hakim Ziyech vier keer anderhalf uur aan die gewichten gaat lopen harken? Nee, dat gaat hij niet doen", reageert hij.

Ziyech heeft volgens Kraay wel wat beters te doen. "Die gaat gewoon na de training, als die lompe centrale verdedigers aan de gewichten gaan trekken, nog even 21 balletjes in de kruising krullen met zijn linkerbeen."

FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp beaamt dat. "Frank Lampard lijkt mij een buitengewoon kundige coach. Die gaat Ziyech toch niet halen om hem vervolgens vier dagen per week naar de sportschool te sturen? Dat zou dom zijn. Ziyech wordt gekocht om wie hij is. In de Champions League heeft hij laten zien het verschil te kunnen maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws